Livrarea produselor

Livrarea produselor

Livrarea produselor se va face oriunde in tara. S.C. Wish Jewelry S.R.L. isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor. Livrarea produselor este gratuita in Bucuresti si in Provincie in orasele unde exista locatii Fan Curier, pentru comenzile ce depasesc valoarea de 300 lei ; pentru comenzile sub acest prag, costul este de 25 lei. Se va aplica un tarif de livrare suplimentar pentru comenzile livrate in locatii unde Fan Curier nu au sedii sau pentru livrarea in strainatate. Costul suplimentar va fi comunicat clientilor inainte de livrarea produselor comandate. 

In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni inca o data dupa ce reuseste sa ia contact cu acesta, dupa care comanda va fi anulata si produsul returnat la sediu, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna si corespund cantitativ si calitativ cu ceea ce s-a comandat si aceasta este facuta in momentul semnarii documentelor fiscale legale ce insotesc coletul. Factura constituie contract de vanzare/cumparare conform legislatiei romanesti in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul ca a primit produsele care sunt conform cu comanda si cu nevoile acestuia.

S.C. Wish Jewelry S.R.L. isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de S.C. Wish Jewelry  S.R.L. care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de S.C. Wish Jewelry S.R.L. fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de S.C. Wish Jewelry S.R.L.de la acest client.